Gastgezin

Het is een win-win situatie voor u als gastgezin en wanneer u net als ons in de Drechtsteden woont.

Maar wat houdt dit precies in !?! 

     Als gastgezin krijgt u van ons een Australian Labradoodle of Toypoodle die u opvoedt als uw huishond en dit zonder betaling. De Doodle/Poodle blijft eigendom van Doodles and Toodles voor de periode dat er nestjes worden groot gebracht.

Moederhonden mogen volgens de wet vanaf de leeftijd van 16 maanden t/m hun 7e levensjaar 5 nestjes voortbrengen. Wij vinden dat te veel en zullen maximaal 3 nestjes met puppy's op de wereld verwelkomen.

Wij selecteren de pup voor u als gastgezin, zodat wij op een verantwoorde wijze onze stambomen kunnen uitbreiden en het welzijn van de Australian Labradoodle en Toypoodle kunnen waarborgen.

 Alle kosten, zoals voer, mand, riem, bench, bezoek aan de dierenarts of hondentrimsalon, vaccinaties, verzekering enz. zijn voor het gastgezin. 

De kosten die gelden voor het voortzetten van onze stambomen zijn uiteraard voor onze rekening.

Wanneer de Australian Labradoodle/Toypoodle 12 maanden is wordt deze gekeurd en zullen er een aantal gezondheidstesten worden afgenomen. Wanneer al deze keuringen en testen positief zijn, kunnen wij de  Doodle toevoegen aan ons fokprogramma.

Als de moederhond zwanger is komt zij een aantal dagen voor de bevalling bij ons in huis en zodra de pups 7 á 8 weken oud zijn gaat de moederhond weer terug naar het gastgezin. 

Wilt u meer informatie hierover? Stuur gerust een mailtje naar info@doodlesandtoodles.nl

of stuur een Whatsappje naar 0642001324