Reacties van onze gastgezinnen

Onze lieve Juul is als pup bij ons komen wonen. Juul is een prachtige chocoladebruine mini doodle. De eerste paar maanden was ze erg ondernemend, nu is het vooral een rustige, slimme (ze leren snel) doodle. Ze pakt overdag goed haar rust en kan ook een poosje alleen zijn. Juul vindt het leuk, om met ons als gezin, eropuit te gaan. Autorijden is vanaf het begin al geen probleem geweest. Over het contact met Doodles and Toodles kunnen we kort zijn! In één woord: SUPER! Juul en ook wij worden altijd hartelijk en liefdevol ontvangen. Je kunt er met al je vragen terecht en ze denken goed met je mee voor een oplossing. Over een paar maanden wordt Juul gekeurd en hopen wij in de toekomst prachtige pups van onze knappe/lieve Juul te krijgen. Daar zien we allemaal erg naar uit. Bij Doodles and Toodles wordt hier erg zorgvuldig mee omgegaan en wij als gastgezin worden in dit proces van A tot Z betrokken.

 

''Henrieke en haar gezin, gastgezin van Juul. 🐶''

Nala is als puppy in ons gezin gekomen, ze is een makkelijke, rustige, mooie en slimme Labradoodle gaat graag mee wandelen, kinderen naar school brengen, mee naar de markt en mee in de auto, ook kan ze goed alleen blijven. Dit alles zorgde ervoor dat een tweede Doodle van harte welkom was in ons gezin. Sammie is geboren bij Doodles and Toodles, zo bijzonder om de puppyperiode van dichtbij mee te mogen maken. Sammie is vanaf dag 1 beste vriendinnen met Nala, we genieten enorm van deze twee Doodles. Het contact tussen Doodles and Toodles  is heel vertrouwd, wederzijds vertrouwen en altijd feest bij het zien van Nala en Sammie. Nala is goedgekeurd en we kunnen niet wachten om haar als "mama" mee te mogen maken. het zijn van een gastgezin voelt voor ons dat we deel zijn van een hele fijne "Labradoodle familie"

~ Caroline en haar gezin, gastgezin van Nala & Sammie ~


Wij zijn gastgezin van Pipp. Pipp is vanaf pup bij ons thuis gekomen. Wij zijn een gezin met 3 jongens en hebben verschillende (huis)dieren. Dit vindt Pipp geweldig.
Het contact met Doodles and Toodles is heel fijn. Ze staan altijd open voor vragen en vinden het leuk om af en toe iets van ons te horen.  
Pipp is een echte gezinshond en wil het liefst overal bij zijn. Autorijden is daarom echt een uitje voor haar. Dit hebben we vanaf het begin veel gedaan zodat ze daar goed aan gewend is.
Pipp gaat 2 dagen in de week mee naar het werk en ook dit gaat goed.
We zijn heel benieuwd of Pipp binnenkort goed gekeurd wordt om in de toekomst pups te krijgen.

~Laura en haar gezin. gastgezin van Pipp~