Reactie plaatsen

Reacties

Familie Lodder
6 maanden geleden

Zie je door alle fokkers het bos niet meer? Neem dan gerust contact op met doodles and toodles.
Tineke en Sam zijn zorgzame en lieve mensen met hart van goud voor de hondjes..
Onze saar is in november 2023 geboren, dochter van moeder Pipp. Een prachtige mama met 6 lieve en mooie pups.
Tineke en Sam hebben veel informatie gegeven en beantwoorden met alle liefde vragen.
In de groepsapp werden we op de hoogte gehouden van de geboorte en de ontwikkeling van de pups. Caroline (knipknappedoodles) gaf elke keer wat tips over vachtverzorging, ideaal! We hebben de pups en mama pipp twee keer ontmoet en geknuffeld.
Onze saar is ny bijna twee weken bij ons. Ze is een lief en mooi hondje.
Ze is de eerste weken met veel liefde en aandacht verzorgd. De ruimte waarin de pups geboren worden en opgroeien is schoon en mooi ingericht . Een top plek voor hondjes! Daarbij is er ook een soort woonkamer / ontvangstplek gemaakt voor alle toekomstige eigenaren, maar de pups kunnen dan ook wennen aan een woonkamer. Alle pups en ook de ouders worden gecheckt bij de dierenarts.
We appen elkaar nog regelmatig in de puppyappgroep, superleuk om te zien en lezen hoe het gaat met de broertjes en zusjes van onze saar. Ook kunnen we zo tineke, sam en caroline gewoon om advies vragen.
Mochten we ooit weer een labradoodle willen verwelkomen in ons gezin dan gaan we zeker weer naar doodles and toodles.

Groetjes fam lodder

Jacqueline van wingerden
6 maanden geleden

24 december 2023 hebben wij onze lieve Teddy mogen ophalen bij Doodles en Toodles. Vanaf de geboorte tot het ophaalmoment zijn we door tineke en Sam enorm goed op de hoogte gehouden over het reilen en zeilen in het kraamhuis. Bijna dagelijks werden we in de groepsapp getrakteerd op foto’s en filmpjes. Dit maakt de ‘wacht/voorbereidingsperiode’ samen met de meet en greets en alle Info. Die we kregen, zo ontzettend leuk! We hebben deze periode heel erg fijn ervaren. Voor alle vragen konden en kunnen we nog steeds bij tineke en Sam terecht. Onze Labradoodle is enorm liefdevol opgegroeid de eerste 7 weken bij Doodles en Toodles. Héél erg bedankt daarvoor!

Malou
6 maanden geleden

nadat wij besloten hadden om een puppy te willen zijn wij in contact gekomen met tineke en Sam. Vanaf het eerste moment zijn wij super goed geïnformeerd en stap voor stap meegenomen in het 'proces'. samen met mijn zusje hebben wij twee lieve pups uit het nestje van pipp gekregen, teddy en loulou. het is heel fijn om via een groep op whatsapp op de hoogte gehouden te worden van alle ontwikkelingen. iedere dag kregen wij foto's en filmpjes zodat wij konden meegenieten. wij hebben zelf nooit eerder een hond gehad, maar met alle informatie en tips die wij hebben ontvangen konden wij ons goed voorbereiden en zijn wij alleen maar aan het genieten van onze loulou!

Evelien Van nieuwenhuizen
6 maanden geleden

Onze Coco is 4 november bij Doodles en Toodles geboren!
Uit een prachtig nestje van 6 van mama Pip.
Heel fijn dat we vanaf de geboorte al mee konden genieten van de puppy’s!
We kregen bijna dagelijks foto’s en filmpjes!
Ook de groepsapp is heel leuk om met elkaar in contact te blijven!
Tineke, Sam en Caroline zijn hele lieve mensen die omzettend veel werk aan de hondjes besteden!
We hebben het als heel fijn ervaren dat we ook 2x een meer en Greet vooraf hadden.
Kregen daarbij veel info en alle ruimte om vragen te stellen.
Wij kunnen met heel veel liefde en tevredenheid terugkijken op de periode van de puppy’s bij Doodles en Toodles.

Helen en Rene Dik
10 maanden geleden

Onze kleine "George" komt uit een warm en liefdevol nestje van 3.
Via een groepsapp zijn wij op de hoogte gehouden van de zwangerschap van deze super mama "Nala". Van de geboorte tot aan het ophaalmoment hebben wij mee kunnen beleven.
Foto's en info maar ook contact met de andere baasjes was en is fijn.
Meet and greets waren gezellig en leerzaam. Zo fijn om de kleintjes even te zien en te knuffelen!
Tineke en Sam zijn echt toppers. Alles tot in de puntjes georganiseerd, schoon en netjes. Vol liefde, aandacht en verzorging van de puppy's en mama en natuurlijk hun eigen doodles.
Doodles en Toodles Echt een topfokker met een groot hart!
Voor advies zijn Tineke, Sam en Caroline - trimster (vachtverzorging) altijd bereikbaar.
Gewoon een Fantastisch team!

Uiteraard voor jullie een Dikke knuffel van George .

Fam de Fijter
10 maanden geleden

Dit jaar is er een prachtige pup in ons gezin bijgekomen.. we mochten diverse keren komen kijken toen Lynn net geboren was. De begeleiding was geweldig! Er is veel liefde voor de puppys.

Linde de Vries
een jaar geleden

Onze lieve Mosey is één van de lieve pups van Guusje. Wij waren opzoek naar een mini Australian labradoodle. En We kwamen terecht bij Doodles and toodles. En Wat zijn wij blij dat we hier terecht zijn gekomen!! Super fijn contact vooraf de zwangerschap, gedurende de zwangerschap van Guusje en de geboorte van de pups. Zoveel liefde die ze daar hebben gekregen maar ook de verzorging. Alles hebben ze eraan gedaan om de pups de eerste 8 weken voor te bereiden om uit te vliegen met daarbij ons als nieuwe puppy eigenaren op de hoogte te houden. Nu nog steeds is er goed contact en kunnen we terecht voor al onze vragen en tips. Mochten wij ooit nog een vriendje of vriendinnetje voor mosey in huis willen dat weten wij wel welke fokker wij kiezen <3 dank voor alles nogmaals. We zouden het niet anders hebben willen ervaren.

Anna van den meiracker
een jaar geleden

Mijn lieve en knappe pup pleuntje komt bij deze hele fijne fokker vandaan! Vanaf het moment dat pleuntje werd geboren tot de dag van vandaag (pleuntje is inmiddels al 3 maandjes bij ons) is er nog dagelijks contact! Ik had het echt niet beter kunnen wensen, qua hoeveel aandacht en liefde er voor de puppies was tijdens de eerste maandjes, en nu met alle waardevolle tips over tandjes, voeding en vachtverzorging via de app! Ik had mezelf en mijn pup geen betere start kunnen geven!

Judith Diepstraten
een jaar geleden

Onze lieve Boris hebben wij bij Doodles en Toodles vandaan.
Wat een fantastische fokker!
Zoveel liefde dat de pups daar hebben gekregen.
Van begin af aan duidelijke info en vanaf de zwangerschap zijn we betrokken geweest bij het proces. Heel leuk om zo naar de geboorte van de pups toe te leven.
Daarna werden we van alles op de hoogte gehouden via een Whats-App groep.
Alles keurig schoon , netjes en liefdevol.!
Pluim voor Tineke en Sam!

Pootje van Boris

MARIEKE
een jaar geleden

4 september 2022 is Mees bij Doodles and Toodles geboren. Een ontzettend leuke en professionele fokker. Vanaf dag 1 kregen we berichten en info over de puppy's tot de dag dat ik Mees ging ophalen. Ook waren er 2 momenten gepland om de puppy's te ontmoeten. Ontzettend leuk om op deze manier je pup al op te zien groeien. Tineke en Sam zetten zich 100% in om de pup een goede start te geven! Een echte aanrader om hier je pup aan te schaffen.

Caroline Van den boogaart
een jaar geleden

Een doodlepuppy van Doodles&toodles is geweldig! De pups en moederhond worden zo goed verzorgd door Tineke en Sam! elke dag kregen we foto’s en filmpjes in de puppyapp. Ook kregen we een goede uitleg tijdens de puppymeeting en tot op de dag van vandaag zijn ze betrokken bij de pups, voor vragen en tips blijven ze bereikbaar.